18 Kasım 2012 Pazar

TANITIM VE UYGULAMA SEMİNERLERİMİZ BAŞLADI

2 haftadır yeni ürünlerimiz geliyor. Diyeceksiniz ki, eee bizim haberimiz olmadı bile. Çünkü bir kısmı daha internet satış sayfasına girdiğinde tükendi. Bu ürünler için tekrar siparişler verildi. 
Bu arada bir çok firma ile çalıştığımızdan dolayı her hafta yine yeni ve yepyeni ürünler halen gelmeye devam ediyor. Bu hafta içinde ve gelecek hafta 4 farklı firmanın ürünleri elimize ulaşacak.

Öncelikle iletmek istediğim bir haberimiz var.
Her hafta cumartesi günleri
11:00-12:30 ve 14:00-15:30 saatleri arasında
 ücretsiz ürün tanıtım seminerlerimiz başladı.
17 Kasım cumartesi ilk seminerimizi yaptık.
Her hafta farklı bir kaç ürün ve teknik üzerinde küçük bir workshop çalışması yapacağız. En fazla 6 kişi ile sınırlandırdığımız seminerlerimiz için lütfen önceden telefon ile isim yazdırılmasını rica ediyorum. Her teknik için çalışma yapılacağından buna hazırlıklı olmayı ve herkesle birebir ilgilenmeyi tercih ediyoruz.

İlk seminerimizde ortaya çıkan ürünler...


Burada Graphic 45 kağıtlarımızı nasıl kullanacağımızı ve neden fotokopilerini değil de G45 kağıtlarının orijinallerini kullanmamız gerektiğini gördük. Bu arada en önemlisi, yapılan bir projeden sonra kalan G45 kağıtlarımızla DAHA neler neler yapılacağını da test ettik:))






Bu çalışmalarda
 G45, 
dekoratif mühür, 
hamursuz kabartma yöntemleri,
 dokulu toz yaldız (embossing) 
tekniklerini kullandık. 
Yepyeni çalışmalarla tekrar görüşmek üzere hepinize en içten sevgilerimi yolluyorum...

3 yorum:

hayal-et dedi ki...

merhabalar ürünlerinizi çok beğeniyorum,sitenizdeki ürünler atölyenizde de var mı,ben pendikte oturuyorum,atölyenizi ziyaret etmek ve ürünlerinizden almak istiyorum,rica etsem ulaşım hakkında bilgi verebilirmisiniz..teşekürler

Unknown dedi ki...

29. Kasım 2012 tarihinde arkadaşımın tavsiyesi uzerine lady craft mağazasına gittik. Kendime uygun bir kaç ürün bulup bilgi aldım , yukarıdaki atölyelerine mağaza sahibiyle görüşmek üzre gittim, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk çünkü ben de bir tasarımcıyım. Kendisi o esnada bana, beğendiğim ürünler olursa kendisinin yurtdışından getirebileceği bilgisini verdi. Bu sırada yukarıda atölye çalışması devam ediyordu. Daha sonra ödeme yapmak üzere arkadaşımla birlikte aşağı indik. Dağılan atölyenin kasadaki sırasını bekliyorken, ürün bakmaya devam ettik. Yurtdışından ürün getirebileceği bilgisini aldığım için oradaki ürünlerin markasına ve internet sitesine baktım ve not etmesi için arkadaşıma verdim. Bu esnada mağaza sahibi gayet kaba bir tavırla gelip arkadaşımın elinden ürünü çekip yerine koydu ve yine aynı tavrını koruyarak benim mağazamda böyle şeyler yapamazsınız diyerek küstahça bir tavır sergiledi ve diğer müşterilerin yanına gitti. Biz arkadaşımla durumu anlamaya çalışırken, bizi yanlış anladığını düşündük ve kendisine durmu izah etmek için bekledik. Daha sonra kendisi yanımıza geldi ve arkadaşım ona şu açıklmayı yaptı;' biz sizin verdiğiniz bilgiye istinaden ürünün internet sitesi bilgisini aldık çünkü burdan işimize yarayan diğer ürünlere bakıp yine size sipariş verebilliriz ' kendisinden gelen cevap şuydu ' parasını ödemeden benden izin almadan bunu burdan alamazsınız ve üstünden kodunu almamazsınız' arkadaşım da bir müşteriye bu şekilde davranılmaması gerektiğini çünkü izin alınacak bir şey yapmadığını gayet uygun bir dille ifade etti. Ve yine kendisinden gelen cevap şuydu ' ben böyle yapıyorum!! Benim tarzım bu' ilk olarak şunu belirtmek isterim ki ben orada ürünün kodunu veya herhangi başka bir bilgiyi gizlice kaçırmak istiyor olsaydım bunu ürünü direkt satın alarak veya kimse görmeden yapabilirdim ama saklanacak bir şey olmadığı için sadece ürününü internet sitesi bilgisini arkadaşımdan kaydetmesini istedim. Mağaza sahibi ise bütün bu iyi niyetli açıklamalara rağmen kapıyı açtı ve büyüyünce anlarsınız diyerek bizi mağazadan dışarı çıkarttı. Bu kadar vizyonsuz, bu kadar seviyesiz, bu kadar aşağılayıcı,küstah, bu kadar teknolojiden uzak bir satıcılık anlayışıyla daha önce karşılaşmadım. Karşısındaki insana yaşına göre muamele yapacak kadar küçük düşünceli tavrından dolayı kendisini kınıyorum. Karşısındaki müşteriye ( üstelik kendisinin devamlı müşterisi olabileceğimi söylediğim halde) 13 yaşındaki çocuk mumelesi yaptığını görmek sadece iş ahlakının ne kadar zayıf olduğunu gösterdi. Buraya bu yorumların yapılmasının o yaşa gelmiş ama hala bir vizyon kazananmamış olmasını anlatmak ama en önemlisi müşteriye karşı bu tavrın ilgili her türlü birime bildireceğimi söylemek için yazıyorum. Sosyal medyanın gücü sayesinde her türlü sosyal mecrada bu yaşadığım olayı anlatmaya devam edeceğim. Çünkü bunların bilinmesi başka insanların birdaha bu şekilde mağdur olmamasını sağlayacaktır. Teşekkürler.

Ayşın Önol dedi ki...

Firmamız, mağazamız ve markamız ile ilgili provakatörlere karşı gereken önlemler zamanında alınmıştır. Yukarıda bahsi son derece çarpıtılarak anlatılan konu ile ilgili gerektiği zaman ve gereken yerlerde sergileyeceğimiz MAĞAZA VE ATÖLYE KAMERA KAYITLARIMIZ mevcuttur. Yukarıdaki yazı (herkesin bildiği gibi) blog sahibi tarafından rahatlıkla kaldırılabilecekken ben yayında bırakmayı tercih ediyorum. Zira nelere maruz kaldığımız da buradan anlaşılabilecektir.
Ayrıca Graphic45 firmasına da gönderilen bu yazı hakkında gereken bilgi alışverişi firma yetkilileri ile yapılmıştır.
Saygılarımla,
AYŞIN ÖNOL