10 Eylül 2011 Cumartesi

Minyatür Bahçe

O kadar keyifliyim ki, kendimi nasıl ifade edeceğimi şaşırdım. Dünden beri bu minyatür bahçeyi süslemekle meşguldüm. O kadar çeşitli şekillerde süslemek (daha doğrusu oynamak:)) mümkün ki, elimde evirdim çevirdim baktım sonu yok. Artık blog sayfasında yer almalı dedim. Üzerindeki minik saksılara çiçekler konacak, çitin üzerine minik saksılar asılacak ama bunlar atölyede ve ben bir de bunun için yarını beklemek istemedim. Nasıl olsa tekrar çalışacağım:)) Mesela bankı pembe ya da kırmızı boyayabilirim. Diyorum ya, o kadar  çok şekillerde oynamak mümkün ki...












Bazı minyatür objeler yurtdışından getirtildi. Ahşap objeler ise Salih Bey'in ellerinden çıktı.

Bu kadar küçük objeleri boyarken biri büyük diğeri küçük 2 fırça ile çalıştım. Küçük fırça ile bolca boyayı yükledim, diğer büyük fırça ile (boya yüklenmemiş halde) fazla boyayı dağıttım. Bu sayede aralarda boya topakları oluşmasını engellemiş oldum. Ancak ağacı sprey boya ile çalıştım. Bir dahaki çalışmamda sanırım hepsini sprey boya ile çalışacağım, çünkü inanılmaz şekilde hızlı bitiyor ve ayrıca verniklemeye gerek kalmıyor.

Şimdi sırada dikiş odası, banyo, çalışma odası, oturma odası, mutfak...... var. Ve daha neler neler:))))

Şimdilik hoşçakalın......

10 yorum:

bahar006 dedi ki...

Bayıldım, çok hoş olmuş, ellerinize sağlık:)

Nalan Ünal dedi ki...

Bakmaya doyamadım.. Ellerinize sağlık muhteşem görünüyor.

Noblesse dedi ki...

muhteşem bir çalışma bu, harika, bembeyaz haliyle öyle güzel ki acaba renk olarak sadece ekleyeceğin çiçeklerin yeşili mi olsa:)))

maria l. dedi ki...

Sencillo y hermoso

MİRAY TAŞKIRAN dedi ki...

Ben de bayıldım! Ayrıca renk harika..Bence bu böyle kalsın bir dahaki yaptıklarınızı renklendirin.Bu çok dinlendirici olmuş..ufffff ! ben de yapmak istedim ;)))
Ellerinize sağlık! Harika! SEVGİLER!

Ayşın Önol dedi ki...

Beğendiğinize gerçekten çok sevindim. O kadar değişik versiyonları çalışılabilir ki, eskitme bile yapılabilir. Mesela bankın üzerine XXX Bankası bile yazılabilir. Hani hatırlar mısınız (yaşım gereği ben hatırlıyorum:)) eskiden banklarda hep banka adları yazılırdı. Ya da fonda bir manzara kullanılabilir. Ama tüm bu versiyonları sene içindeki atölye çalışmalarına bırakıp şimdi dikiş odası çalışmaya başladım.
Güzel yorumlarınız ve güzel önerileriniz için tekrar teşekkür ederim.

Neslihan Akçay Topçu dedi ki...

bayıldım bayıldımmm... bende dün ahşaplardan kesip bank yapmaya çalıştım,yamuk oldu malesef.. hazır yapılmışını bulabılırmıyım acaba diyodum? siz nerden aldınız acaba?

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Nasıl da güzel nasıl da zarif olmuş . Çok beğendim,ellerinize sağlık !

ebru dedi ki...

Muhteşem olmuş, bu tarzı sadece yabancı bloglarda görebiliyoruz, bayıldım görünce!! Ellerinize sağlık, inanılmaz güzel olmuş:)

Ayşın Önol dedi ki...

Tekrar teşekkür ederim. Yorumlarınız son derece kıymetli. Şimdi dikiş odasının çerçevesini bekliyorum. Beyaz risksiz ancak dikiş odasında farklı renkler kullanmayı düşünüyorum. Bakalım ne çıkacak? Ben de merak ediyorum. Dedim ya yorumlarınız gerçekten çok değerli ve herkese tekrar teşekkür ediyorum.
Şimdilik hoşçakalın...